Tom Allen heeft zijn autobiografie geschreven.

 

No Shame verschijnt in november en wordt beschreven als ‘een heel grappige, openhartige en emotionele rit van een memoires door een van onze meest geliefde komieken’.

 

De titel komt naarmate Allen’s profiel stijgt als co-host van Bake Off The Professionals, evenals The Apprentice: You’re Fired en talloze optredens op het paneel.

 

Hij zei: ‘Eindelijk! Een kans voor mij om over mezelf te praten! Maar serieus, ik heb altijd al een boek willen schrijven over het gevoel anders te zijn dan de wereld om me heen.

 

‘Toen ik opgroeide in de buitenwijken van Londen, voelde ik me excentriek en ongewoon en als een buitenstaander, en nu ik als homo leef, zijn er momenten waarop ik me nog steeds zelfbewust voel en soms nog steeds met schaamte te maken heb. Ik wilde erover schrijven om mensen aan het lachen te maken en om andere mensen – homo of niet – toch minder raar te laten voelen. datingsites vergelijken met nieuwe sites.

 

Uitgever Myfanwy Moore van Hodder Studio zei: ‘Ik ben zo opgewonden om samen te werken met de absoluut verrukkelijke en hilarische Tom Allen. Zijn boek No Shame is een emotionele rit die de lezer in gelijke mate zal verrassen, vermaken en ontroeren. Hij is een eerlijke en warme schrijver wiens verhalen over zijn schooltijd, familie en zijn eigen persoonlijke onderhandeling over het homodatinglandschap met waarheid en liefde zijn geschreven. ‘

 

 

 

De blurb zegt: ‘In deze hilarische, eerlijke en hartverscheurende verhalen herinnert Tom zich observaties over de kindertijd, zijn adolescentie, het gezin waar hij nog steeds woont en zijn pogingen om naar buiten te komen en te onderhandelen over de gay dating scene. Ze zijn geschreven met zijn kenmerkende bijtende humor en warmte, en zullen je in gelijke mate vermaken, verrassen en ontroeren. Leukedatingsite.nl met nieuwe mensen.